ضد احتقانها: این داروها گرفتگی بینی را برطرف میکنند و فشار وارده بر سینوسها و گوشها را کاهش میدهند.
توجه: عوارض جانبی داروهای ضدویروس ممکن است شامل حالت تهوع و استفراغ باشد. برای کاهش عوارض دارو بهتر است دارو را با معدهی پر مصرف کنید.
سلطان علیان درباره نحوه واکسیناسیون آنفلوآنزا در کودکان نیز اظهار کرد: تعداد دفعات تزریق واکسن در کودکان زیر هشت سالی که برای بار اول واکسینه میشوند، در دو نوبت و با فاصله یک ماه انجام میشود. البته کودکان کمتر از هشت سالی که در سال گذشته دو دوز واکسن را به طور کامل دریافت کردهاند، در سال جاری فقط نیاز به یک دوز واکسن خواهند داشت، اما اگر کودکی در سال گذشته یک دوز از واکسن را تزریق کرده باشد، در سال جاری باید دو دوز از واکسن را به طور کامل تزریق کند.
ازآنجاکه ابتلا به آنفولانزا با عوارض جدی مانند عفونت ریه همراه است نباید علائم آن را نادیده گرفت و در صورت مشاهده علائم جهت پیشگیری از عوارض جدی حتماً به متخصص مراجعه کنید.
این متخصص کودکان درباره وضعیت تزریق واکسن آنفلوآنزا در مادران باردار نیز گفت: از نظر سازمان بهداشت جهانی مادران باردار هم در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا قرار دارند.
سالمندان (بیش از نیمی از موارد جدی و پیچیده در افراد بالای ۶۵ سال ثبت شده است).
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
سوپ مرغ، سوپ پا، پرتقال، گریپفروت، نارنگی، چای لیمو، زنجبیل، اکیناسه، گل رز، مریمگلی، چای آویشن، چای اکالیپتوس، عسل، پیاز و سیر اصلیترین غذاهای مفید برای آنفولانزا هستند.
همه آنچه که باید درمورد بیماری سیرنگومیلی بدانید ۱۴۰۱-۰۵-۱۹
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
بعد از تزریق واکسن آنفلوآنزا ممکن آنفولانزا پریودی چیست است تا چند روز احساس کوفتگی و درد داشته باشید.
بسته به آسیب ناشی از بیماری و خستگی بدن، استراحت و تعریق باعث سهولت در غلبه بر آنفولانزا میشود. بدن هنگام مبارزه با ویروس به انرژی نیاز دارد. در دوران آنفولانزا میتوانید با ماندن در خانه و استراحت تا حد امکان به بدن خود کمک کنید تا تمام انرژی خود را برای بهبودی مصرف کند.
توجه داشته باشید که تب بالا، تنگی نفس و اسهال و استفراغ هرکدام میتوانند سلامت فرد را تهدید کنند. درصورت مشاهدهی این علائم لازم است با پزشک صحبت کنید.
سرفه: سرفه خشک و مداوم یکی از علائم آنفولانزا در بزرگسالان و کودکان است. گاهیاوقات، ممکن است در دوران بیماری تنگی نفس هم داشته باشید.